Voor acute hulp
(06) 33 74 71 79

HomeSpot voor jongeren

HomeSpot voor jongeren

HomeSpot is een maatschappelijk jongerenproject en richt zich op jongeren vanaf groep 8 t/m de middelbare school. De tieners kunnen na schooltijd komen om te sporten, huiswerk te maken, gezond te leren koken en ook voor ontspanning. De initiatiefnemers helpen jongeren op deze wijze om leuke contacten op te bouwen en zich op meerdere gebieden te ontwikkelen.

De kernwoorden zijn ontmoeten, ontspannen, ontwikkelen. Deze pijlers komen in uiting in verschillende activiteiten. In een van de ruimtes is er plek voor tieners om hun huiswerk te maken met begeleiding en ondersteuning. Verder is een gezellige chill-ruimte gecreëerd om bijvoorbeeld spelletjes te spelen. In de hal staat een pooltafel en kunnen de jongeren darten. Een andere activiteit die wordt aangeboden, is sporten: functionele trainingsprogramma’s om fit en gezond te worden. Ook wil men samen met de jongeren gezond gaan koken en ze hierin dingen leren.

De initiatiefnemers hopen dat HomeSpot een plek wordt waar tieners graag komen en veel dingen gaan leren.

Adres: Nieuweweg 143 (kelder Trefpunt) Doetinchem
Open: maandag en woensdag van 15.30 – 20.00 uur

www.homespot.fit
info@homespot.fit
facebook: facebook.com/homespotdoetinchem
instagram: homespotdoetinchem

Er worden nog verschillende mensen gezocht die willen helpen:
– Helpen met het begeleiden van het sporten
– Helpen met het begeleiden van de jongeren bij hun huiswerk
– Helpen met koken samen met de tieners.

Wil je weten wat het inhoudt en wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op via info@homespot.fit, Jovanka, 06-20634614, jovankavhl@hotmail.com of Rik, 06-44545053, rikluesink@hotmail.com