Voor acute hulp
(06) 33 74 71 79

Telefooncirkel

Elke ochtend iemand die vraagt hoe het met je gaat, dat is wat de bellers van de telefooncirkel doen! Iedere dag om 8.45 uur  ’s morgens belt de vrijwilliger de eerste deelnemer in de telefooncirkel. De eerste belt de tweede en dit gaat zo door tot dat de laatste op de lijst de vrijwilliger belt. Als dat is gebeurd, is de cirkel rond. Mocht er tussendoor niet worden opgenomen, dan onderneemt de vrijwilliger actie door in de buurt de contactpersoon met een reservesleutel te bellen die bij de woning gaat kijken of alles in orde is. De telefooncirkel geeft een veilig gevoel: er is altijd iemand die aan je denkt. Ook is het leuk om elke dag even met iemand van de eigen cirkel te praten.  Er doen al deelnemers mee uit  Doetinchem, Gaanderen / Slangenburg  en Keppel.

Er kunnen nog steeds nieuwe deelnemers en vrijwilligers aansluiten bij de cirkel. We nodigen de mensen uit Wehl hierbij ook uit om mee te doen.

Heeft u belangstelling als deelnemer van de telefooncirkel of bent u beschikbaar om mee te helpen als vrijwilliger, neem contact op met Annie Janssen (diaken Protestantse Gemeente), tel. 0314-622517.  Zij neemt dan contact met u op.